• Kunjungan Gubernur Jawa Barat ke SMA Negeri 3 Kuningan didampingi Kadisdik Provinsi Jawa Barat dan Bupati Kuningan
    Kunjungan Gubernur Jawa Barat ke SMA Negeri 3 Kuningan didampingi Kadisdik Provinsi Jawa Barat dan Bupati Kuningan

Guru & TU

20 Respon untuk Guru & TU

  • ade barnas berkata:

    Kahatur Ibu Anni nur & Pa Yossep.
    Mugia Allah SWT salamani masihan nikmat sehat ka Ibu sareng Bapa.

  • tie berkata:

    bu selly, bu icih,pa karsaji…pa kanda miss u….
    aduh ieu c ngehe bu selly (masih inget teu)???
    tie mah inget ngaliwet jeung telor asin di laboratorium tea..maling kadu d taman bupati kuningan ahahahahaha..akan ingat selalu da…
    kangen….kumaha kabar sadayana??
    alhamdulillah ari damang mah 🙂 admin: guruna atuh di buatkn email masing2 biar nanti bisa dibikinin milisnya juga.buat elearning gratis utk siswa2nya
    tie ge siap mentuan develop webna mah:)

  • asep budiman berkata:

    aduhhhhhhh meni agreng ayeunamah smantika teh nya,sok sanaos seueur bangunan nu tos janten lapang senam.padahaal seuseur kenanganna..tapi hebatlah smantika ayeunamah langkkung sae…megah bermutu sareng favorite nya…..

  • BUDI berkata:

    hallo semuanya ……….. gimana kabarnya kuningan……..
    gw alumni 1993-1994

    wow lama sekali ya…… emang……..
    gw sekarang di surabaya…….
    yg satu alumni mampir dong di blog ku
    SMAN3 KNG YE……S…….
    SALAM O PA SOEGIARTO…..GURU SENI RUPA…..YA

  • Rastono berkata:

    Wilujeng tepang kanggo Bapak & Ibu Guru SMA3 Kuningan, nepangkeun pribados Rastono alumni SPG Neger Kuningan tahun 1989. Teu sangki tos 19 taun abdi ngantunkeun SPG/SMA3 Kuningan, geuningan tos seueur guru-guru anu tos teu ngawulang deui. Haturan kanggo Bapak/Ibu Guru anu masih ngawulang diantawisna P’ Yossep, P’ Nana, P’ Udin Samsudin, P’ Karsadji, P’ Samino, P’ Solihin, P’ Muh. Slamet, P’ Muharam, P’ Dodi S, Ibu E. Masriah. Oge kanu tos teu ngawulang P’ Uu, P’ Oman, P’ Muhyidin, P’ Muhtadin, P’ Ii Rohili, P’ Mahbub, P’ Uhadi, sareng sadayana anu teu kasebat, oge kasadaya guru-guru SMANTIKA anu tangtos teu tepang sareng abdi margi seueur nu enggal. Wabilkhusus kanggo Bapak Tarso Kepsek SMANTIKA, wilujeng berjuang, mudah2an dina kepemimpinan Bapak SMANTIKA langkung onjoy. Amin.
    Upami ka Bandung, mangga diantos kasumpinganna di saung pribados di Pondok Padalarang Indah (PPI) Blok D7 No. 3 Padalarang – Kab. Bandung Barat.

    Salam Baktos
    Rastono / 08122373106

  • heru berkata:

    assalamu’alaikum… saya heru, alumnus 2004. Alhamdulillah skrng SMANTIKA sudah punya official website yang bisa digunakan sebagai sarana komunikasi dan info mengenai perkembangan sekolah ini. Sepeninggalnya saya dari Smantika, alhmdlh sekolah ini mengalami perubahan (kearah yg lebih baik) yang sangat signifikan, semoga menjadi the favorit senior high school in kuningan. Salam buat Pak Yossep, Pak Udin, Pak Aam, Pak Nana, Pak Anwar, Bu Neni, n Bu Tina (you are my favourit teacher)…

  • Abu berkata:

    Ass.. Ibu Tina,

    Masih inget ka abdi Ibu?

  • Abu berkata:

    Ibu Selly teu aya foto an geuning? Barudak Q3A kamarana euy?

  • DEA berkata:

    salam ka sadaya guru anu barageur di smantika……

    fisss we lah ka barudak ips 2

  • Waaaahhh… bnyk yg ganti nih gurunya… Bapa n Ibu guru masih inget saya gak?? saya salah satu siswa yg pualing bandel… hehehehe… kelas 2 keluar dari situ… akhirnya… hahahaha… ups,sorry… becanda… buat tmn2 yang seangkatan gw ( gw msk situ tahun 96 ) add gw dunk.. awanggayuda@yahoo.co.id

  • k.purnawan berkata:

    ass…wilujeung teupang sareng abdi,kamal purnawan angkatan 2002 mudah2an sadaya alumni smuntika sarukses lah….anu ngaraos saangkatan sareng sim abdi tiasa krim e mail ka kai_purna026@yahoo.co.id diantosan nya piiiisss………

  • Ino Fahrino berkata:

    Saya alumnus angkatan tahun 1994. Apih Yoyep, kumaha damang? Pak Aam, pak Nana. Mugi salamina di
    paparin kasehatan, panjang yuswa, amien.

    Boss tolong pasang juga data siswa-siswi dari semua angkatan.
    Biar lebih bagai mana gitu… (CATAT) nuhun.

    Buat semua teman yang merasa satu angkatan dengan saya 1994. Mohon kasih kabar ke alamat email saya. (inofahrino@gmail.com)

    Hatur nuhun pisan. Sukses terus SMA 3 KUNINGAN.

  • ara berkata:

    Salam ka sadaya guru abdi ara tea, Bapa abdi Pa Yosep , Pa Nana, Pa Rukadi, Pa Aam sareng ibu nani pokonan sadayana !!! ka admin cobi ngango joomla supados rada edun…!
    nuhuuun….. Ara F angkatan 1996-1997

  • samsu berkata:

    wat semua warga sma 3 kuningan (SMANTIKA) SALAM DRI W,W kangen banget ma u semua

  • Herry berkata:

    kanggo bu hj.neni. emut keneh henteu ka abdi, abdi heri ahmad awaludin. lulusan tahun 2003, sareng ka sadayana guru & tu, nuhunkeun piduana pami janteun abdi bade angkat tugas ka libanon, sateuacana abdi dines di markas besar angkatan darat.

  • Asep Fitriandi berkata:

    saya alumni tahun 1997, bukan termasuk siswa yang menonjol, pasti guru-guru gak kenal.
    dengan dibuatnya webpage sma3 ini insyallah akan saling kenal lagi. kenanganku buat bu sherly dan bu tina tak bisa dilupakan juga pak kanda kumaha kabarna pak? seneng diajar fisika ku bapa teh euy. dan buat semua guru sma 3 yg lama maupun yang baru. kompak terus dalam pendidikan supaya bisa menelorkan bibit yang benar dan berguna. MAJU TERUS …

  • dwi hendri setiawan berkata:

    saya dwi Hendri Setiawan, saya angkatan pertama SMAN 3 Thn 1992
    Pak Udin samsudin, kalo ga salah dulu guru olah raga..Bener ga pak ? salam pak..dulu kita kompak banget waktu Cerdas cermat olah raga tingkat provinsi Jabar..sayang hanya sampai semi final..tapi itu udah bagus kan pak..masih inget saya ga pak ??

  • andi berkata:

    Hallo Mrs.Iis……
    I know that you do not remember me. I was not popular student but I still remember you. Now, I am student of English literature in an university.
    My dear teacher … God with you
    Assalamualaikum
    Andi Nugraha , graduated 2004

  • andi berkata:

    Pa Nana, abdi kangen ka Puisi-puisi karangan bapa, LAMBUS tea…kirim atuh ka email abdi koleksi karya anuterbaru

  • andi berkata:

    Leres saur neng deasy, photona sina ageung…. kangen ka senyumna Pa anwar, lucuna Pa Aam, sareng wibawana pa Yossep…………..hatur nuhun

Waktu Saat Ini

Bagaimanakah tampilan website SMAN 3 Kuningan?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategori

Arsip

Terjemahkan Website

Kategori

2010/2011 (1)
2011/2012 (11)
2012/2013 (7)
2013/2014 (3)
2014/2015 (2)
2015/2016 (16)
2016/2017 (8)
2017/2018 (2)
Adiwiyata (11)
administrasi (1)
Administrasi KBM (2)
Android (1)
Bank Soal (3)
BAOS (1)
Belajar Excel (3)
Berita Duka (1)
Berita Gembira (11)
Berita Kampus (17)
Bima Suci (1)
Bitmap (1)
Blanko Nota (2)
BNN (1)
BPLHD (4)
Budaya (4)
buku (1)
Bupati (3)
CCTV (1)
CorelDraw (5)
Cyber School (1)
Desain Grafis (5)
E-Learning (2)
Ekstrakurikuler (12)
Email (2)
Excel (1)
facebook (1)
Fasilitas (7)
Film (1)
Formula (1)
Geografi (1)
Hari Besar (4)
Hari Raya (1)
Idul Fitri (1)
Intern (3)
Internet (5)
Jadwal (3)
Jaringan Komputer (2)
Jejaring Sosial (1)
Jurnal (1)
Kalendar (1)
Kalender (1)
Kegiatan Rutin (10)
Kelas X (3)
Kelas XI (14)
Kelas XII (12)
Kependidikan (6)
Kesenian (6)
Kisi-Kisi (2)
Konversi Nilai (1)
Kuningan (2)
Label Undangan (1)
latihan soal (1)
LHB (1)
Lingkungan Hidup (11)
Lomba (9)
LSS (4)
Mail Merge (1)
Materi Kelas X (1)
Materi Kelas XI (7)
Materi Kelas XII (5)
Media Pembelajaran (2)
Mengatur Halaman (1)
Microsoft Excel (6)
Microsoft Office (4)
Microsoft Word (2)
Milangkala ka 19 (1)
Nilai Raport (1)
Nota Penjualan (2)
Olah Raga (7)
Olimpiade Sains Nasional (1)
OSN (1)
Page Setup (1)
Pahlawan Nasional (1)
Pembinaan (2)
Pencak Silat (1)
Pengayaan (1)
Pengetahuan (2)
Penghargaan (1)
Pengumuman (15)
Peningkatan Mutu (9)
Perpisahan (3)
Perpustakaan (4)
Piala Dunia (2)
PowerPoint (2)
PPDB (2)
Presentasi (2)
Prestasi Akademik (1)
Profil Guru (1)
PSB & Mutasi (4)
Remedial (4)
Reuni (2)
SBL (14)
Sekolah Sehat (15)
Semester Ganjil (11)
Semester Genap (12)
Seni (6)
Seni itu Indah (8)
Silabus (1)
Silaturahim (4)
Silaturahmi (5)
Smantika Science Expo (1)
SNMPTN (2)
Soal UAS Ganjil (1)
Soal Ujian Tulis (1)
Sosialisasi (1)
Tak Berkategori (31)
Tek. Infokom (5)
Teknologi (2)
Teleconference (1)
template (2)
tik (2)
Tip & Trik (4)
Touring (1)
Tradisional (3)
Try Out (1)
Turut Berduka (1)
tutorial (1)
UAS (3)
Uji Kompetensi (1)
Ujian Akhir Semester (6)
Ujian Nasional (5)
Ujian Sekolah (2)
Ujian Tengah Semester (3)
UKS (6)
UKS (8)
Ulang Tahun (7)
Ulangan Umum (6)
UNBK (1)
UTS (2)
Vektor (1)
Video Streaming (1)
yahoo (2)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Kalender 2017

Gallery Photo

My Power